Mercedes weigert alle aantijgingen tegen Toto Wolff

Mercedes weigert alle aantijgingen tegen Toto Wolff

Mercedes-Benz heeft alle aantijgingen tegen Toto Wolff, de teambaas van Mercedes-AMG Petronas Motorsport, ontkend. De aantijgingen, die vorige week naar buiten kwamen, beweren dat Wolff betrokken zou zijn bij een corruptie- en witwasschandaal in Oostenrijk.

Volgens Mercedes is er geen bewijs dat Wolff betrokken is bij de aantijgingen. In een verklaring zei het bedrijf: “We hebben geen bewijs dat Toto betrokken is bij de aantijgingen, en we staan volledig achter hem.”

De aantijgingen tegen Wolff zijn afkomstig van een Oostenrijkse advocaat die beweert dat Wolff betrokken was bij een corruptie- en witwasschandaal. De advocaat beweert dat Wolff betrokken was bij het witwassen van geld door een Oostenrijkse bedrijf dat betrokken is bij de Formule 1.

Hoewel er geen bewijs is dat Wolff betrokken is bij de aantijgingen, heeft Mercedes besloten om hem te verdedigen. Het bedrijf heeft gezegd dat ze volledig achter Wolff staan en dat ze ervan overtuigd zijn dat hij onschuldig is.

Hoewel de aantijgingen tegen Wolff nog steeds onderzocht worden, lijkt het erop dat Mercedes er volledig achter staat. Het bedrijf heeft gezegd dat ze ervan overtuigd zijn dat Wolff onschuldig is, en dat ze blijven vasthouden aan hun steun voor hem.