Mercedes verwacht geen herhaling van winst in 2022: 'Onvoldoende voorbereid op weersomstandigheden'

Mercedes verwacht geen herhaling van winst in 2022: ‘Onvoldoende voorbereid op weersomstandigheden’

Mercedes heeft aangekondigd dat het geen herhaling van de winst in 2022 verwacht. Volgens het bedrijf is het onvoldoende voorbereid op de weersomstandigheden die het komende jaar zullen heersen.

Mercedes heeft de afgelopen jaren een aantal succesvolle jaren gekend. Het bedrijf heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Formule 1-kampioenschap in 2020. Maar volgens Mercedes zal het de komende jaren moeilijker worden om dezelfde prestaties te behalen.

Het bedrijf stelt dat de weersomstandigheden een grote invloed hebben op de prestaties van hun auto’s. Mercedes is niet voldoende voorbereid op deze omstandigheden, waardoor ze geen herhaling van de winst in 2022 verwachten.

Het bedrijf stelt dat het meer tijd en moeite nodig heeft om hun auto’s aan te passen aan de weersomstandigheden. Ze moeten ook meer investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun auto’s te verbeteren.

Hoewel Mercedes geen herhaling van de winst in 2022 verwacht, blijven ze optimistisch over hun toekomst. Ze zijn vastbesloten om hun auto’s te verbeteren en hun prestaties te verhogen. Ze hopen dat hun investeringen in onderzoek en ontwikkeling zullen resulteren in betere prestaties in de toekomst.