Mercedes neemt onverwacht afscheid van technisch hoofd Elliott

Mercedes neemt onverwacht afscheid van technisch hoofd Elliott

Mercedes heeft vandaag op een verrassende manier afscheid genomen van hun technisch hoofd, James Elliott. De Britse ingenieur was sinds 2017 verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van het team, waaronder de ontwikkeling van de auto’s en het beheer van de motor.

Het team heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat Elliott besloten heeft om te vertrekken om persoonlijke redenen. Mercedes heeft Elliott bedankt voor zijn bijdrage aan het team en wenst hem alle succes in de toekomst.

Hoewel de redenen voor zijn vertrek onduidelijk zijn, is het duidelijk dat Mercedes een grote verandering tegemoet gaat. Elliott was een belangrijke speler in de ontwikkeling van de auto’s en het beheer van de motor, dus zijn vertrek zal een grote impact hebben op de prestaties van het team.

Het team heeft aangekondigd dat ze een nieuwe technisch hoofd zullen aanstellen om Elliott op te volgen. De naam van de nieuwe technisch hoofd is nog niet bekendgemaakt, maar er wordt verwacht dat deze binnenkort bekend zal worden gemaakt.

Het is duidelijk dat Mercedes een grote verandering tegemoet gaat nu Elliott is vertrokken. Het is afwachten wat de invloed van zijn vertrek zal zijn op de prestaties van het team.