Memphis scoort twee goals tegen derdedivisionist en redt Atlético in bekertoernooi

Afgelopen zaterdag was een gedenkwaardige dag voor Atlético Madrid. De club uit de Spaanse hoofdstad had een moeilijke wedstrijd tegen de derdedivisionist Real Unión, maar Memphis Depay kwam de club te hulp. De Nederlandse aanvaller scoorde twee goals en redde Atlético van een nederlaag.

De wedstrijd begon moeizaam voor Atlético. Na een kwartier spelen kwam Real Unión op voorsprong door een goal van Ander Vitoria. Atlético probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar de aanvallen bleven steken in de verdediging van de derdedivisionist.

Gelukkig voor Atlético was Memphis Depay er om de club te redden. In de tweede helft scoorde hij twee keer, waardoor Atlético alsnog met 2-1 won. Na afloop van de wedstrijd was Memphis trots op zijn prestatie. “Het was een moeilijke wedstrijd, maar ik ben blij dat ik mijn team kon helpen met twee goals”, aldus Depay.

Met de overwinning heeft Atlético zichzelf gered in het bekertoernooi. De club kan zich nu richten op de volgende ronde, waarin het opnieuw tegen een derdedivisionist speelt. Atlético heeft Memphis Depay te danken voor het behalen van deze overwinning en het bereiken van de volgende ronde.