Memphis maakt rentree bij Atlético Madrid voor CL-duel met Feyenoord na 3 dagen

Memphis maakt rentree bij Atlético Madrid voor CL-duel met Feyenoord na 3 dagen

Memphis Depay maakte zijn rentree bij Atlético Madrid voor het Champions League-duel met Feyenoord. De Nederlandse voetballer was drie dagen afwezig vanwege een blessure.

De 25-jarige aanvaller raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Real Sociedad, waardoor hij niet kon spelen tegen Celta de Vigo. Na een aantal dagen rust en behandeling is hij nu klaar om terug te keren in de selectie van Atlético Madrid.

Memphis is een belangrijke speler voor Atlético Madrid. Hij heeft al veel gescoord in de competitie en is een van de meest productieve spelers van het team. Ook in de Champions League heeft hij al een aantal belangrijke doelpunten gemaakt.

Het is goed nieuws dat Memphis weer terug is voor het duel met Feyenoord. Het is een belangrijke wedstrijd voor Atlético Madrid, omdat ze nog steeds kans maken op de volgende ronde van de Champions League. Als Memphis fit is, kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan het team.

Het is nu afwachten of Memphis fit genoeg is om te spelen tegen Feyenoord. Als hij fit is, zal hij een grote versterking zijn voor Atlético Madrid en kan hij helpen om de volgende ronde van de Champions League te bereiken.