Memphis Depay maakt na lange tijd weer minuten bij Atlético Madrid: 'Ik voelde me geen voetballer'

Memphis Depay maakt na lange tijd weer minuten bij Atlético Madrid: ‘Ik voelde me geen voetballer’

Memphis Depay heeft na een lange tijd weer minuten gemaakt bij Atlético Madrid. De Nederlandse aanvaller kwam in de tweede helft in actie in de Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou.

Depay heeft de afgelopen maanden een moeilijke tijd achter de rug. Na een blessure aan zijn knie moest hij lange tijd aan de kant staan. Depay vertelde dat hij zich geen voetballer voelde tijdens die periode. “Ik miste het veld en het gevoel dat ik een voetballer ben”, zei hij.

Gelukkig is Depay nu weer terug op het veld. Hij kreeg de kans om te spelen in de Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou. Depay was blij met de kans die hij kreeg. “Het was geweldig om weer op het veld te staan en ik ben blij dat ik weer kan doen waar ik van hou”, zei hij.

Depay is nu klaar om te laten zien wat hij kan doen. Hij heeft al laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor Atlético Madrid. Nu moet hij alleen nog bewijzen dat hij weer fit is en dat hij klaar is om te spelen op het hoogste niveau. Als hij dit kan, zal hij een grote toevoeging zijn aan Atlético Madrid.