Melissa Joan Hart dreigt uit hitserie te worden gezet na fotoshoot in lingerie

Melissa Joan Hart, bekend van de hitserie Sabrina the Teenage Witch, dreigt uit de show te worden gezet na een fotoshoot waarin ze in lingerie stond. De foto’s werden gemaakt voor het tijdschrift Maxim en werden gepubliceerd zonder toestemming van de producenten van de show.

De producenten van de show zijn boos omdat ze niet op de hoogte waren van de fotoshoot. Ze hebben Melissa Joan Hart gewaarschuwd dat ze uit de show kan worden gezet als ze niet voldoet aan hun verwachtingen. Melissa Joan Hart is een van de meest populaire actrices in de show en haar vertrek zou een grote klap voor de show betekenen.

De producenten hebben gezegd dat ze een gesprek met Melissa Joan Hart zullen hebben om te bespreken wat er verder moet gebeuren. Ze hebben gezegd dat ze begrijpen dat Melissa Joan Hart haar carrière wil verder ontwikkelen, maar dat ze ook verantwoordelijkheid moet nemen voor haar acties.

Het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren met Melissa Joan Hart en of ze uit de show zal worden gezet. De producenten hebben gezegd dat ze eerst met haar in gesprek willen gaan voordat er een definitieve beslissing wordt genomen.