MediaMarkt neemt acht winkels van failliete concurrent BCC over

MediaMarkt heeft acht winkels overgenomen van de failliete concurrent BCC. Deze overname is een grote stap voor MediaMarkt, waarmee het bedrijf de markt voor consumentenelektronica verder versterkt.

De acht winkels die MediaMarkt heeft overgenomen, zijn gelegen in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. De winkels zullen worden omgebouwd naar de MediaMarkt-formule, waardoor consumenten kunnen genieten van een breed assortiment aan consumentenelektronica.

De overname is een grote stap voor MediaMarkt, omdat het bedrijf nu een sterkere aanwezigheid heeft in de Benelux-markt. Het bedrijf zal ook meer klanten bereiken door de toevoeging van de acht winkels.

De overname is ook goed nieuws voor de werknemers van BCC, omdat ze hun baan behouden. De werknemers zullen worden getraind in de MediaMarkt-formule, waardoor ze hun kennis en vaardigheden kunnen verbeteren.

MediaMarkt is blij met de overname en hoopt dat de winkels een succesvolle toevoeging zullen zijn aan het bedrijf. Het bedrijf is van plan om de winkels te verbeteren en te moderniseren, zodat klanten kunnen genieten van een betere winkelervaring.

Met deze overname versterkt MediaMarkt haar positie als marktleider in consumentenelektronica. Het bedrijf hoopt dat de overname een positieve invloed zal hebben op de markt en dat het bedrijf nog meer klanten kan bereiken.