Medewerkers Erasmus MC in chaos na evacuatie met handen omhoog

Erasmus MC, het grootste academische medisch centrum van Nederland, is vorige week in chaos geraakt na een evacuatie waarbij medewerkers met hun handen omhoog moesten lopen. Er werd een verdachte situatie gemeld in een gebouw dat aan het ziekenhuis verbonden is.

De politie kwam ter plaatse en heeft de situatie onderzocht. Na een grondig onderzoek bleek dat er geen gevaar was en dat er geen reden was om de evacuatie voort te zetten. Er werd niemand gearresteerd of aangehouden.

De medewerkers van Erasmus MC waren erg geschrokken van de situatie. Sommige medewerkers liepen met hun handen omhoog terwijl anderen naar buiten renden. De sfeer in het ziekenhuis was erg gespannen en er heerste een gevoel van chaos.

De directie van Erasmus MC heeft laten weten dat er naar aanleiding van de evacuatie extra maatregelen zullen worden genomen om de veiligheid van medewerkers en patiƫnten te waarborgen. Er zal meer beveiliging worden ingezet en er zullen meer controles worden uitgevoerd.

Het is belangrijk dat medewerkers van Erasmus MC zich bewust zijn van de situatie en alert blijven. Als er weer een verdachte situatie wordt gemeld, moet iedereen direct naar buiten lopen en de instructies van de politie opvolgen. Alleen op deze manier kan de veiligheid van iedereen gegarandeerd worden.