Mbappé lijdt blessure en valt negentien dagen uit voor duel met Oranje bij PSG

Mbappé lijdt blessure en valt negentien dagen uit voor duel met Oranje bij PSG

Het Franse voetbalelftal heeft een grote klap gekregen met het nieuws dat Kylian Mbappé geblesseerd is geraakt. De aanvaller van Paris Saint-Germain (PSG) zal ongeveer negentien dagen uit de roulatie zijn, waardoor hij niet mee kan doen aan het duel tussen Frankrijk en Nederland op 7 oktober.

Mbappé liep de blessure op tijdens de wedstrijd tegen Toulouse op zondag, waarin hij twee keer scoorde. Na de wedstrijd werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek, waaruit bleek dat hij een knieblessure had opgelopen.

De Franse bond heeft bevestigd dat Mbappé ongeveer negentien dagen uit de roulatie zal zijn, waardoor hij niet mee kan doen aan het duel tegen Oranje. Het is een grote teleurstelling voor de Franse supporters, die hoopten dat ze de wereldkampioen in actie zouden zien tegen Nederland.

Mbappé is een van de beste spelers ter wereld en heeft al veel prijzen gewonnen, waaronder de Gouden Bal in 2018. Hij is ook een van de meest productieve spelers van PSG, met al meer dan honderd doelpunten in alle competities.

Hoewel het duel tussen Frankrijk en Nederland zonder Mbappé zal plaatsvinden, is er nog steeds veel om naar uit te kijken. Beide teams hebben veel talent en het belooft een spannende wedstrijd te worden. We hopen dat Mbappé snel hersteld is en weer in actie kan komen voor PSG.