Maximaal Acht Ontmoetingen tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert op het Wereldkampioenschap Veldrijden

De veldrijders Mathieu van der Poel en Wout van Aert zullen elkaar op het Wereldkampioenschap Veldrijden maximaal acht keer ontmoeten. Beide renners zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de beste veldrijders ter wereld en hebben al veel successen geboekt.

Van der Poel is de huidige wereldkampioen veldrijden en heeft de afgelopen jaren veel successen geboekt. Hij won onder andere de UCI Cyclo-cross World Cup in 2017 en 2018, de UCI Mountain Bike World Cup in 2018 en de UCI Cyclo-cross World Championships in 2019.

Van Aert is ook een veelbelovende veldrijder. Hij won onder andere de UCI Cyclo-cross World Cup in 2015, 2016, 2017 en 2018, de UCI Mountain Bike World Cup in 2017 en de UCI Cyclo-cross World Championships in 2016 en 2018.

De twee renners zullen elkaar op het Wereldkampioenschap Veldrijden maximaal acht keer ontmoeten. De eerste ontmoeting zal plaatsvinden tijdens de kwalificatierace op vrijdag 13 februari. Daarna zullen ze elkaar nog zeven keer ontmoeten tijdens de verschillende races die tijdens het Wereldkampioenschap Veldrijden worden gehouden.

Het Wereldkampioenschap Veldrijden belooft dus een spannende strijd te worden tussen de twee beste veldrijders ter wereld. Beide renners zullen hun best doen om als eerste over de finish te komen en de titel van wereldkampioen veldrijden te veroveren. Het wordt dus zeker een wedstrijd om naar uit te kijken!