Max Verstappen wint Grand Prix van Nederland met bijna 2,3 miljoen kijkers

Max Verstappen heeft zondag de Grand Prix van Nederland gewonnen. Het was een historische dag voor de Nederlandse coureur, die voor het eerst in zijn carrière op het circuit van Zandvoort won. De race werd bekeken door bijna 2,3 miljoen kijkers.

Het was een spannende race, waarin Verstappen de leiding nam vanaf de start en deze niet meer afstond. Hij had een goede start en wist de concurrentie achter zich te houden. Verstappen reed een uitstekende race en wist uiteindelijk de overwinning te behalen.

De Grand Prix van Nederland was een grote hit op televisie. Bijna 2,3 miljoen mensen keken naar de race, wat een recordaantal is voor een Nederlandse race. Het is duidelijk dat de Nederlanders massaal achter Verstappen staan en dat ze trots zijn op hun coureur.

Verstappen is de jongste coureur ooit die de Grand Prix van Nederland heeft gewonnen. Hij is ook de eerste Nederlandse coureur die de race heeft gewonnen sinds Jos Verstappen in 1985. Het is een grote prestatie voor Verstappen en voor Nederland.

Het was een gedenkwaardige dag voor Max Verstappen en voor Nederland. De Grand Prix van Nederland was een grote hit op televisie en Verstappen heeft de race gewonnen, wat een grote prestatie is. Hij is de jongste coureur ooit die de race heeft gewonnen en hij heeft bijna 2,3 miljoen kijkers getrakteerd op een spectaculaire race.