Max Verstappen verwacht dat Sergio Pérez tweede blijft in de Formule 1-wereldkampioenschapsstand: 'Onze auto is het snelst'

Max Verstappen verwacht dat Sergio Pérez tweede blijft in de Formule 1-wereldkampioenschapsstand: ‘Onze auto is het snelst’

Max Verstappen verwacht dat zijn teamgenoot Sergio Pérez tweede zal blijven in de Formule 1-wereldkampioenschapsstand. Volgens Verstappen is de Red Bull-auto het snelste en daarom zal Pérez het goed doen.

Verstappen is als tweede geëindigd in de wereldkampioenschapsstand voor 2021. Hij staat op dit moment twee punten achter leider Lewis Hamilton. Verstappen is ervan overtuigd dat Pérez de tweede plaats zal behouden. “Onze auto is het snelste, dus ik denk dat Sergio de tweede plaats zal behouden”, zei hij.

Pérez staat momenteel op de vierde plaats in de wereldkampioenschapsstand, maar Verstappen denkt dat hij nog steeds een goede kans heeft om de tweede plaats te behalen. “Hij heeft een goede start gehad en ik denk dat hij de tweede plaats kan behalen als hij zijn best blijft doen”, aldus Verstappen.

De twee coureurs hebben een goede band met elkaar en Verstappen denkt dat dit een voordeel is voor het team. “We hebben een goede relatie met elkaar en we werken samen om onszelf te verbeteren. We helpen elkaar en dat is belangrijk voor ons team”, aldus Verstappen.

Het is duidelijk dat Verstappen veel vertrouwen heeft in Pérez en hij denkt dat hij de tweede plaats in de wereldkampioenschapsstand kan behalen. Als Pérez de tweede plaats behoudt, zou dit een grote prestatie zijn voor hem en voor het team.