Max Verstappen verslagen door beide Ferrari's: 'Vastberaden om in race te presteren'

Max Verstappen verslagen door beide Ferrari’s: ‘Vastberaden om in race te presteren’

Max Verstappen is de jongste Formule 1-coureur ooit en heeft al veel successen geboekt. Maar deze week was er een teleurstelling voor de Nederlander, toen hij verslagen werd door beide Ferrari’s tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein.

Verstappen, die rijdt voor Red Bull Racing, kwam als derde over de finish in de kwalificatie, achter Ferrari-coureurs Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen. Hoewel hij nog steeds de jongste coureur is die ooit op het podium stond, was hij teleurgesteld met zijn prestaties.

“Ik had meer verwacht,” zei Verstappen na afloop. “Het was een lastige kwalificatie en ik had meer uit mijn auto kunnen halen. Maar ik ben vastberaden om in de race te presteren.”

Verstappen heeft al bewezen dat hij een uitstekende racer is, met verschillende overwinningen in zijn carrière. Maar de concurrentie in de Formule 1 is steeds groter en het is moeilijk om tegen de beste coureurs ter wereld op te boksen.

De Grand Prix van Bahrein wordt morgen verreden en Verstappen zal er alles aan doen om zijn prestaties te verbeteren. Als hij het goed doet, kan hij misschien zelfs op het podium staan. Hoe dan ook, het belooft een interessante race te worden.