Max Verstappen verslaat verrassing Albon in laatste training GP Mexico

Max Verstappen verslaat verrassing Albon in laatste training GP Mexico

Max Verstappen heeft de laatste training voor de Grand Prix van Mexico gewonnen. De Nederlandse coureur versloeg verrassing Alexander Albon, die de tweede plek bezette. Verstappen reed een tijd van 1:15.547, wat goed was voor de snelste tijd in de sessie.

Verstappen begon sterk aan de sessie en was al snel de snelste coureur. Hij bleef de rest van de sessie aan de leiding en vergrootte zijn voorsprong op Albon. Ondanks dat Verstappen en Albon de twee snelste coureurs waren, was er ook concurrentie van Charles Leclerc, die de derde plek bezette.

De Grand Prix van Mexico is een belangrijke race voor Verstappen, omdat hij hier vorig jaar zijn eerste overwinning behaalde. De Nederlander heeft dit jaar al twee overwinningen behaald en is vastberaden om zijn derde overwinning van het seizoen te behalen.

Verstappen heeft een goede kans om zijn derde overwinning te behalen, aangezien hij in de laatste training de snelste tijd heeft gereden. Als hij morgen zijn prestatie kan herhalen, dan zal hij waarschijnlijk de race winnen.

Het is duidelijk dat Verstappen in goede vorm is en klaar is om de Grand Prix van Mexico te winnen. Als hij morgen zijn prestatie uit de laatste training kan herhalen, dan zal hij waarschijnlijk de race winnen.