Max Verstappen verrast door goede prestaties in trainingen: 'Positieve start van het weekend'

Max Verstappen verrast door goede prestaties in trainingen: ‘Positieve start van het weekend’

Max Verstappen heeft een positieve start van het weekend gemaakt door goede prestaties te leveren tijdens de trainingen voor de Grand Prix van Monaco. De Nederlandse coureur was de snelste in de tweede training, waardoor hij zijn concurrenten verraste.

Verstappen had al een goede start van het weekend door de vrije training als tweede af te sluiten. In de tweede training ging hij nog een stapje verder. Hij was de enige coureur die onder de 1:13.000 kon rijden en finishte met een tijd van 1:12.720.

De Nederlander was duidelijk tevreden met zijn prestatie. “Het was een goede dag voor ons”, zei hij na afloop. “We hebben veel geleerd en ik denk dat we op de goede weg zijn. We moeten nog wat werken aan de balans, maar ik ben tevreden met de prestaties van vandaag.”

Verstappen is niet de enige coureur die goed presteert in Monaco. Ook zijn teamgenoot Daniel Ricciardo was erg snel, waardoor Red Bull Racing een goede kans heeft om het podium te bereiken.

Hoewel Verstappen nog steeds op zoek is naar zijn eerste overwinning van het seizoen, lijkt hij in staat om een goed resultaat te behalen in Monaco. Als hij zijn prestaties van vandaag kan herhalen, dan kan hij misschien wel eindelijk die langverwachte overwinning behalen.