Max Verstappen verovert pole position in Zandvoort: 'We hadden niet verwacht dat het zo snel zou opdrogen'

Max Verstappen verovert pole position in Zandvoort: ‘We hadden niet verwacht dat het zo snel zou opdrogen’

Max Verstappen heeft vandaag op de Nederlandse circuit van Zandvoort de pole position veroverd. De Nederlander was de snelste tijdens de kwalificatie, waardoor hij morgen als eerste zal starten.

Verstappen had voorafgaand aan de kwalificatie niet verwacht dat hij de pole position zou veroveren. “We hadden niet verwacht dat het zo snel zou opdrogen,” zei hij na afloop. “We hadden een goede strategie en ik ben blij dat we in staat waren om de beste tijd te rijden.”

De Nederlander was duidelijk blij met zijn prestatie. “Ik ben erg blij dat ik de pole position heb veroverd,” zei hij. “Het is een geweldig gevoel om hier in Nederland te rijden en ik ben erg blij met de resultaten.”

Verstappen had voorafgaand aan de kwalificatie al een goed gevoel over de race. “Ik had een goed gevoel over de race en ik was er klaar voor,” zei hij. “Het was een uitdaging om de beste tijd te rijden, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan.”

Verstappen is nu klaar voor de race van morgen. “Ik ben er klaar voor en ik kan niet wachten om te beginnen,” zei hij. “Ik ben er klaar voor om mijn beste te geven en ik hoop dat ik morgen een goede race kan rijden.”

Het is duidelijk dat Verstappen erg blij is met de pole position die hij vandaag heeft veroverd. Hij is er klaar voor om morgen een goede race te rijden en hopelijk kan hij zijn prestatie van vandaag herhalen.