Max Verstappen start met de snelste tijd in de eerste training van het kampioensweekend in Qatar

Max Verstappen start met de snelste tijd in de eerste training van het kampioensweekend in Qatar

Max Verstappen heeft de snelste tijd gereden in de eerste training van het kampioensweekend in Qatar. De Nederlandse coureur reed de snelste ronde in de laatste minuut van de sessie. Verstappen reed een tijd van 1:35.246, wat 0,7 seconden sneller was dan de tweede plaats, die werd ingenomen door zijn teamgenoot Alexander Albon.

Verstappen had al eerder aangegeven dat hij zich goed voelde in de auto en dat hij op zoek was naar een goede tijd. Hij was ook enthousiast over de nieuwe achterband die Red Bull Racing had ontwikkeld voor dit weekend.

De Nederlander heeft een goede kans om zijn tweede wereldtitel te winnen in Qatar. Hij heeft al eerder aangegeven dat hij zich goed voelde in de auto en dat hij klaar is om te strijden voor de titel. Als hij de titel wint, zal hij de jongste wereldkampioen ooit worden.

De tweede training begint later vandaag en Verstappen zal er alles aan doen om zijn goede prestatie van vandaag te herhalen. Als hij de snelste tijd blijft rijden, zal hij zich goed voorbereiden op het kampioensweekend.