Max Verstappen staat op de derde plaats in de startopstelling van de GP van Mexico

Max Verstappen heeft een goede prestatie geleverd tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Mexico. Hij heeft de derde plaats weten te bemachtigen in de startopstelling. Dit is een grote prestatie voor de Nederlandse coureur, die al eerder dit jaar de tweede plaats in de kwalificatie voor de GP van Singapore heeft behaald.

Verstappen heeft een goede race gereden tijdens de kwalificatie in Mexico. Hij was constant snel en heeft een goed ritme weten te vinden. Hij heeft een tijd neergezet die goed genoeg was om de derde plaats te bemachtigen.

De Nederlandse coureur is erg blij met zijn prestatie. Hij heeft gezegd dat hij zijn best heeft gedaan om zo ver mogelijk naar voren te komen in de startopstelling. Hij is ook erg tevreden met zijn prestatie, omdat hij al eerder dit jaar de tweede plaats in de kwalificatie voor de GP van Singapore heeft behaald.

De Grand Prix van Mexico wordt verwacht dat hij een spannende race gaat worden. Verstappen staat op de derde plaats in de startopstelling en heeft een goede kans om een podiumplaats te behalen. Als hij dit lukt, zal dit zeker een grote prestatie zijn voor de Nederlandse coureur.

Het is duidelijk dat Max Verstappen een goede prestatie heeft geleverd tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Mexico. Hij staat op de derde plaats in de startopstelling en heeft daarmee een goede kans om een podiumplaats te behalen. Laten we hopen dat hij zijn prestatie kan waarmaken en een grote prestatie kan leveren tijdens de race.