Max Verstappen snelste in laatste training voor GP Japan, McLarens volgen

op de voet

Max Verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de laatste training voor de Grand Prix van Japan. De Nederlandse coureur van Red Bull Racing was de enige die onder de 1 minuut en 24 seconden kon blijven, met een tijd van 1 minuut 23,945 seconden.

De tweede plaats was voor de Britse coureur Lando Norris van McLaren. Norris kwam met een tijd van 1 minuut 24,068 seconden als tweede over de finish. De derde plaats was voor de andere coureur van McLaren, Carlos Sainz, met een tijd van 1 minuut 24,093 seconden.

Verstappen had al eerder laten zien dat hij snel is in Japan. In de tweede training was hij al de snelste, maar hij wist zijn tijd nog te verbeteren in de laatste training. Het is duidelijk dat Red Bull Racing goed voorbereid is op de Grand Prix van Japan.

McLaren heeft ook een goede prestatie neergezet in de laatste training. Norris en Sainz volgden Verstappen op de voet en wisten beide onder de 1 minuut en 24 seconden te blijven. Dit is een goed teken voor McLaren, aangezien ze in de kwalificatie waarschijnlijk dicht bij Verstappen zullen zitten.

Het is duidelijk dat er morgen een spannende race te wachten staat in Japan. Max Verstappen heeft laten zien dat hij de snelste is, maar McLaren lijkt ook goed voorbereid te zijn. Het wordt interessant om te zien of Verstappen zijn snelheid kan vasthouden en of McLaren in staat is om hem bij te houden.