Max Verstappen: Red Bull-coureur begrijpt niets van zijn slechte prestaties op de Grand Prix

Max Verstappen: Red Bull-coureur begrijpt niets van zijn slechte prestaties op de Grand Prix

van Monaco

Max Verstappen, de Red Bull-coureur, begrijpt niets van zijn slechte prestaties op de Grand Prix van Monaco. De Nederlandse coureur had een moeilijke race en eindigde als twaalfde.

Verstappen had een goede start en was in de top tien, maar hij kon zijn voorsprong niet behouden. Hij had veel problemen met de banden en de auto was niet zo snel als hij had verwacht.

Na de race zei Verstappen dat hij niet begreep waarom hij zo slecht presteerde. “Het was een moeilijke race, maar ik begrijp niet waarom ik zo slecht presteerde. We hebben veel problemen gehad met de banden en de auto was niet zo snel als we hadden gehoopt. We moeten erachter komen wat er mis ging.”

Verstappen’s teamgenoot, Daniel Ricciardo, had meer succes op de baan en eindigde als vijfde. Ricciardo had een goede start en kon zijn voorsprong behouden.

Hoewel Verstappen teleurgesteld was over zijn prestatie, is hij vastbesloten om beter te doen op de volgende race in Canada. “Ik ben teleurgesteld over mijn prestatie in Monaco, maar ik ben vastbesloten om beter te doen in Canada. We hebben veel te leren van deze race en ik ben ervan overtuigd dat we beter zullen presteren in Canada.”

Max Verstappen is een van de meest getalenteerde coureurs in de Formule 1 en heeft al veel successen geboekt. Hoewel hij teleurgesteld was over zijn prestatie in Monaco, is hij vastbesloten om beter te doen op de volgende race in Canada.