Max Verstappen over 'dom' incident met Mercedes-duo: 'Ze moeten aan de kant gaan'

Max Verstappen over ‘dom’ incident met Mercedes-duo: ‘Ze moeten aan de kant gaan’

Max Verstappen heeft zijn mening gegeven over het incident tussen hem en de Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. De Nederlander was boos omdat hij dacht dat de twee coureurs hem opzettelijk in de weg stonden, waardoor hij geen kans had om een goede tijd neer te zetten.

Verstappen was duidelijk over wat hij van het incident vond. “Ze moeten aan de kant gaan als ze niet willen dat ik hen voorbij ga,” zei hij. “Het is dom om te denken dat je me kunt blokkeren en me zo kunt tegenhouden.”

De Nederlander was ook duidelijk over wat hij van de actie van de Mercedes-coureurs vond. “Het is niet professioneel om te denken dat je me kunt blokkeren,” zei hij. “Het is niet de manier waarop je een race moet rijden. Als je een goede tijd wilt neerzetten, moet je gewoon je best doen en niet proberen tegenstanders tegen te houden.”

Verstappen was ook duidelijk over wat hij van de reactie van de Mercedes-coureurs vond. “Ik denk dat ze het niet begrepen,” zei hij. “Ze moeten meer respect tonen voor andere coureurs en niet proberen ons tegen te houden.”

Het incident tussen Verstappen en de Mercedes-coureurs is een goed voorbeeld van hoe coureurs met elkaar om moeten gaan. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te proberen andere coureurs tegen te houden, is het belangrijk om respect te tonen en iedereen eerlijke kansen te geven.