Max Verstappen op weg naar derde wereldtitel: wanneer kan hij kampioen worden?

Max Verstappen op weg naar derde wereldtitel: wanneer kan hij kampioen worden?

Max Verstappen is een van de meest succesvolle Formule 1-coureurs van de afgelopen jaren. Na twee tweede plaatsen in de wereldkampioenschappen, is hij nu op weg naar zijn derde wereldtitel. Maar wanneer kan hij kampioen worden?

De Formule 1-seizoenen bestaan uit 21 Grand Prix-races, die worden gehouden in verschillende landen over de hele wereld. Aan het einde van het seizoen worden de punten van elke race samengevoegd om de wereldkampioen te bepalen. Om kampioen te worden, moet een coureur meer punten verzamelen dan alle andere coureurs.

Verstappen heeft dit jaar al twee races gewonnen, waardoor hij al veel punten heeft verzameld. Als hij de komende races goed blijft presteren, zal hij waarschijnlijk kampioen worden. De laatste race van het seizoen is op 13 december in Abu Dhabi, dus als Verstappen genoeg punten verzamelt voordat die race begint, kan hij kampioen worden.

Verstappen heeft al veel steun gekregen van zijn fans en zal waarschijnlijk kampioen worden. Maar er is nog steeds veel concurrentie en er zijn nog veel races te gaan. Dus als je fan bent van Verstappen, blijf dan de races volgen om te zien of hij kampioen wordt!