Max Verstappen ontkent machtsstrijd binnen Red Bull: 'Er gaat niets veranderen'

Max Verstappen ontkent machtsstrijd binnen Red Bull: ‘Er gaat niets veranderen’

Max Verstappen heeft ontkend dat er een machtsstrijd gaande is binnen Red Bull. De Nederlandse coureur, die dit jaar voor het eerst de Formule 1-wereldtitel won, zei dat er geen veranderingen zouden komen in de manier waarop hij en zijn teamgenoot Alexander Albon samenwerken.

Verstappen en Albon hebben dit seizoen een aantal keer samengewerkt om Red Bull naar de top te loodsen. Maar er zijn geruchten dat er een machtsstrijd gaande is tussen de twee coureurs. Verstappen ontkende deze geruchten echter.

“Er is geen machtsstrijd tussen ons. We werken samen om Red Bull naar de top te brengen. We hebben allebei dezelfde doelstellingen en we willen allebei het beste voor het team”, zei Verstappen.

Hij voegde eraan toe dat er geen veranderingen zouden komen in de manier waarop hij en Albon samenwerken. “We zullen gewoon doorgaan met het werk dat we dit seizoen hebben gedaan. We zullen samenwerken om Red Bull naar de top te krijgen”, aldus Verstappen.

Verstappen’s manager Raymond Vermeulen voegde eraan toe dat er geen spanning is tussen de twee coureurs. “Max en Alexander werken goed samen en er is geen sprake van een machtsstrijd tussen hen. Ze zijn allebei gedreven om Red Bull naar de top te brengen”, zei Vermeulen.

Het is duidelijk dat Verstappen en Albon beide gedreven zijn om Red Bull naar de top te brengen. Hoewel er geruchten zijn over een machtsstrijd, ontkent Verstappen dit en bevestigt hij dat er geen veranderingen zullen komen in hun samenwerking.