Max Verstappen geniet van overwinning en sfeer in Zandvoort: 'Het is ongelooflijk'

Max Verstappen geniet van overwinning en sfeer in Zandvoort: ‘Het is ongelooflijk’

Max Verstappen heeft de Grand Prix van Zandvoort gewonnen en geniet van de overwinning en de sfeer in Zandvoort. De Nederlandse coureur was verheugd met zijn overwinning en zei: ‘Het is ongelooflijk.’

Verstappen begon de race op pole position, maar werd voorbijgestoken door Lewis Hamilton in de eerste bocht. Verstappen bleef echter dicht bij Hamilton en kon de Britse coureur uiteindelijk inhalen in de laatste ronde.

De Nederlandse coureur was erg blij met zijn overwinning en zei: ‘Het is ongelooflijk om hier te winnen. De sfeer was geweldig en het was een geweldige dag.’ Verstappen was ook erg blij met de steun vanuit het publiek. ‘Het was zo leuk om al die mensen te zien juichen voor mij. Het was echt geweldig.’

Verstappen is de eerste Nederlandse coureur die een Grand Prix in Zandvoort heeft gewonnen. De Nederlandse coureur is nu tweede in het kampioenschap, op slechts één punt achter Hamilton.

De Grand Prix van Zandvoort was een groot succes en Verstappen genoot van de sfeer. ‘Het was echt geweldig om hier te racen. Het was zo leuk om al die mensen te zien juichen voor mij.’ De Nederlandse coureur is nu klaar voor de volgende race en hopelijk kan hij ook daar weer een overwinning behalen.