Max Verstappen derde in door Indische varanen verstoorde eerste vrije training in Singapore

Max Verstappen derde in door Indische varanen verstoorde eerste vrije training in Singapore

Max Verstappen heeft de eerste vrije training voor de Grand Prix van Singapore afgesloten met een derde plaats. De Nederlander was de snelste van de Red Bull-coureurs, maar moest zijn teamgenoot Daniel Ricciardo en Ferrari-coureur Kimi Raikkonen voor laten gaan. De training werd echter verstoord door Indische varanen die het circuit op liepen.

De eerste vrije training voor de Grand Prix van Singapore begon met een verrassing. Er liepen namelijk Indische varanen over het circuit, waardoor de sessie even stilgelegd moest worden. De varanen werden uiteindelijk verwijderd en de coureurs konden vervolgens hun rondes afwerken.

Max Verstappen reed een sterke sessie en was de snelste van de Red Bull-coureurs. Hij eindigde op een derde plaats, achter Daniel Ricciardo en Kimi Raikkonen. Verstappen was 0,3 seconde trager dan Ricciardo, maar had wel een voorsprong van 0,5 seconde op Valtteri Bottas.

Hoewel Max Verstappen de derde plaats behaalde, was hij niet tevreden met zijn prestaties. Hij merkte op dat hij wat meer grip had verwacht, maar dat hij niet in staat was om het maximale uit zijn auto te halen. Verstappen zal zich nu richten op de tweede vrije training om te zien of hij zijn prestaties kan verbeteren.

De tweede vrije training voor de Grand Prix van Singapore begint vandaag om 16:00 uur Nederlandse tijd. Max Verstappen zal er alles aan doen om zijn prestaties te verbeteren en een goede startpositie te bemachtigen voor de race op zondag.