Max Verstappen de snelste in enige training in Texas, Charles Leclerc tweede

Max Verstappen de snelste in enige training in Texas, Charles Leclerc tweede

Max Verstappen heeft de snelste tijd neergezet in de laatste training voor de Grand Prix van Texas. De Nederlandse coureur reed een tijd van 1 minuut en 33,347 seconden op de baan van Circuit of the Americas. Charles Leclerc, die de tweede plaats behaalde, was bijna een halve seconde langzamer met een tijd van 1 minuut en 33,837 seconden.

Verstappen heeft al eerder laten zien dat hij de snelste is op de baan. In de kwalificatie voor de Grand Prix van Mexico wist hij ook al de snelste tijd te rijden. Ook in de race wist hij de eerste plaats te behalen.

De Nederlander is dus duidelijk de man om in de gaten te houden. Hij heeft al meerdere malen laten zien dat hij een van de beste coureurs is in de Formule 1. Met zijn prestaties in Texas lijkt hij klaar om ook hier een goede race te rijden.

Charles Leclerc heeft ook een goede prestatie neergezet in Texas. Hij was bijna een halve seconde langzamer dan Verstappen, maar dat betekent niet dat hij geen kans heeft om te winnen. De jonge coureur uit Monaco heeft al meerdere malen laten zien dat hij ook een goede race kan rijden.

Het is dus afwachten hoe de race eruit gaat zien. Max Verstappen heeft laten zien dat hij de snelste is op de baan, maar Charles Leclerc heeft ook al bewezen dat hij een goede race kan rijden. We zullen zien wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus komt.