Matthijs van Nieuwkerk maakt na wangedrag rentree bij RTL: ‘Gemist na tegenslag’

Matthijs van Nieuwkerk is terug bij RTL. Na een lange afwezigheid vanwege wangedrag, maakt de presentator zijn rentree bij de zender. Van Nieuwkerk is bekend van onder andere het programma ‘De Wereld Draait Door’.

De presentator had eerder dit jaar een tijdje afstand genomen van RTL, nadat hij in opspraak was gekomen vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Van Nieuwkerk heeft zich verontschuldigd voor zijn gedrag en heeft toegezegd dat hij zich bewust is van de gevolgen van zijn acties.

De presentator is blij dat hij weer terug is bij RTL en zegt dat hij heeft geleerd van de tegenslag. Hij is vastbesloten om er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat dit soort situaties niet meer voorkomen.

Van Nieuwkerk zal de komende tijd een aantal programma’s presenteren, waaronder ‘De Wereld Draait Door’. Hij is vastbesloten om zijn best te doen en ervoor te zorgen dat hij een goede presentator is.

Het is goed om te zien dat Matthijs van Nieuwkerk terug is bij RTL. Het is belangrijk dat we leren van onze fouten en ervoor zorgen dat we ons gedrag aanpassen. We hopen dat Van Nieuwkerk succesvol zal zijn in zijn nieuwe rol als presentator en dat hij een positieve bijdrage kan leveren aan de omroep.