Matthijs van Nieuwkerk interviewt voor het eerst na maanden weer

een gast

Matthijs van Nieuwkerk heeft voor het eerst sinds maanden weer een gast geïnterviewd. De presentator van het Nederlandse tv-programma De Wereld Draait Door (DWDD) heeft de afgelopen maanden geprobeerd om zijn programma op afstand te maken. Hij heeft veel interviews gedaan via videoverbindingen, maar voor het eerst sinds maart heeft hij weer een gast in de studio.

De gast was de Nederlandse cabaretier Jochem Myjer. Hij was de eerste gast die Van Nieuwkerk in de studio mocht ontvangen sinds de coronacrisis. Myjer vertelde over zijn ervaringen met de lockdown en hoe hij deze tijd heeft doorgebracht.

Van Nieuwkerk was blij dat hij weer een gast in de studio kon ontvangen. “Het was echt fijn om weer eens iemand in de studio te hebben,” zei hij. “Het is een heel andere ervaring dan wanneer je via videoverbindingen met mensen praat. Je kunt elkaar aankijken, je kunt elkaar aanraken, je kunt elkaar echt voelen.”

Het interview werd gevolgd door veel positieve reacties op sociale media. Mensen waren blij dat Van Nieuwkerk weer een gast in de studio had en dat er weer wat leven in het programma kwam.

Het is duidelijk dat Van Nieuwkerk blij is dat hij weer gasten in de studio kan ontvangen. Hij hoopt dat hij in de toekomst meer gasten kan ontvangen, zodat DWDD weer helemaal terug kan komen.