Matthijs van Nieuwkerk interviewt Anouk bij presentatie nieuw album

Matthijs van Nieuwkerk heeft afgelopen week Anouk geïnterviewd bij de presentatie van haar nieuwe album. Anouk is een Nederlandse zangeres die al jarenlang succesvol is in de muziekindustrie. Ze heeft al meerdere albums uitgebracht en is bekend van haar hitsingle ‘Girl’.

Het interview met Anouk begon met een vraag over haar nieuwe album. Anouk vertelde dat het een heel persoonlijk album is, waarin ze de luisteraar meeneemt in haar leven. Ze vertelde ook dat ze veel tijd en energie heeft gestoken in het schrijven van de liedjes.

Daarna ging het gesprek over de samenwerking met andere artiesten. Anouk vertelde dat ze samenwerkte met verschillende artiesten, waaronder rapper Typhoon. Ze vertelde dat ze het leuk vond om samen te werken met andere artiesten, omdat ze zo nieuwe invalshoeken kon verkrijgen.

Het interview eindigde met een vraag over de toekomst. Anouk vertelde dat ze nog veel plannen heeft, waaronder een tournee door Nederland. Ze vertelde ook dat ze graag nog meer samenwerkingsverbanden aan wil gaan om haar muziek zo breed mogelijk te laten klinken.

Het interview met Anouk was zeer interessant en informatief. Het gaf een goed beeld van haar nieuwe album en haar toekomstplannen. We kijken uit naar de toekomstige projecten van Anouk!