Matthijs de Ligt lijkt wedstrijden voor Oranje te missen door nieuwe knieblessure

Matthijs de Ligt lijkt wedstrijden voor Oranje te missen door nieuwe knieblessure

Matthijs de Ligt lijkt de komende wedstrijden voor het Nederlands elftal te moeten missen. De verdediger van Ajax heeft een nieuwe knieblessure opgelopen tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen. De Ligt liep de blessure op in de tweede helft van de wedstrijd.

De 19-jarige verdediger is een van de meest veelbelovende talenten van Nederland. Hij heeft al een aantal grote prestaties geleverd voor Ajax en heeft al een aantal wedstrijden voor Oranje gespeeld.

De blessure is echter een grote teleurstelling voor De Ligt, die hoopte om meer wedstrijden voor Oranje te spelen. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure is, maar er wordt verwacht dat De Ligt enkele weken uit de roulatie zal zijn.

Het Nederlands elftal heeft een aantal belangrijke wedstrijden in de komende maanden, waaronder een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland. Het is onwaarschijnlijk dat De Ligt hierbij aanwezig zal zijn.

Het is jammer dat De Ligt deze wedstrijden moet missen, maar het is belangrijk dat hij zijn knieblessure goed laat genezen. Als hij terugkeert zal hij weer klaar zijn om voor Oranje te spelen.