Matthew Perry’s Friends-soundtrack debuteert in Top 2000 na zijn overlijden

Matthew Perry, bekend van de klassieke sitcom Friends, is vorige week overleden. De acteur was een geliefd lid van de cast en heeft veel fans over de hele wereld. Na zijn overlijden is er veel liefde en steun getoond door zijn fans, en nu is er nog een manier waarop ze hun liefde kunnen tonen.

De soundtrack van de serie Friends, waar Perry een grote rol in speelde, is genomineerd voor de Top 2000 van Nederland. De soundtrack staat op de lijst met meer dan 2000 nummers die jaarlijks worden gekozen door luisteraars. De stemmen zijn nu open en iedereen kan zijn of haar stem uitbrengen om de soundtrack te laten winnen.

De soundtrack van Friends werd voor het eerst uitgebracht in 1994, toen de serie begon. Het bevatte veel populaire nummers, waaronder “I’ll Be There For You” van The Rembrandts. Het nummer werd een grote hit en stond meer dan twee maanden in de top 10 van de Billboard Hot 100.

Het nummer is nu genomineerd voor de Top 2000 van Nederland en het is een geweldige manier om Matthew Perry te herdenken. Als het nummer wint, zal het een mooi eerbetoon zijn aan de acteur en zijn fans. Stemmen kan tot en met 24 december, dus als je een fan bent van Matthew Perry en Friends, stem dan voor de soundtrack!