Matthew Perry, bekend van de serie Friends, overleden aan een overdosis ketamine

Matthew Perry, bekend van de populaire televisieserie Friends, is helaas overleden aan een overdosis ketamine. De tragische dood van de acteur heeft veel fans over de hele wereld diep geraakt.

Matthew Perry werd op 19 augustus 1969 geboren in Williamstown, Massachusetts. Hij begon zijn carrière als kindsterretje en verscheen in verschillende televisieseries en films. Maar hij werd wereldberoemd door zijn rol als Chandler Bing in de sitcom Friends. De serie werd uitgezonden van 1994 tot 2004 en was een enorm succes.

Na de serie Friends bleef Perry acteren, maar hij had ook te maken met verschillende persoonlijke problemen. Naar verluidt had hij lange tijd last van alcohol- en drugsverslaving. In 2013 ging hij naar een afkickkliniek om zich te behandelen voor zijn verslaving.

Op 8 november 2020 werd bekend dat Perry was overleden aan een overdosis ketamine. Volgens de autoriteiten was er geen sprake van zelfmoord. Het was een tragisch einde voor een acteur die zo veel mensen had vermaakt met zijn komische talenten.

De fans van Matthew Perry hebben hun verdriet uitgesproken op sociale media. Er zijn veel herinneringen opgedoken aan de tijd dat Friends op televisie was. Velen hebben ook hun steun betuigd aan Perry’s familie en vrienden.

Matthew Perry was een geweldige acteur die veel mensen heeft vermaakt met zijn komische talenten. Zijn tragische dood is een grote schok voor zijn fans over de hele wereld. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.