Matthew Perry begraven in besloten kring in Los Angeles op vrijdag

Op vrijdag is de Amerikaanse acteur Matthew Perry begraven in een besloten kring in Los Angeles. Perry, bekend van zijn rol als Chandler Bing in de populaire televisieserie Friends, stierf op 58-jarige leeftijd na een lange strijd tegen een ziekte.

Het overlijden van Perry werd eerder deze maand bekendgemaakt door zijn familie. Ze verzochten om privacy tijdens deze moeilijke tijd en vroegen om respect voor hun verdriet.

De begrafenis van Perry vond plaats in een kleine, intieme setting met alleen familie en dierbaren. Er werd geen openbare ceremonie gehouden. Een woordvoerder van de familie verklaarde dat de begrafenis was bedoeld om Perry’s leven te vieren en om afscheid te nemen van een geliefde man.

De laatste jaren had Perry veel te maken met gezondheidsproblemen. Hij werd in 2018 geopereerd aan een hersenvliesontsteking en had ook lange tijd last van alcohol- en drugsverslaving. Ondanks zijn gezondheidsproblemen bleef hij actief in de entertainmentindustrie.

De fans van Perry hebben hun verdriet uitgesproken op sociale media. Ze hebben foto’s gedeeld van hun favoriete momenten met Perry en herinneringen aan zijn rol als Chandler Bing in Friends.

Matthew Perry was een geliefd lid van de Hollywood gemeenschap en zal gemist worden door velen. Zijn familie heeft gevraagd om respect voor hun privacy tijdens deze moeilijke tijd.