Matt LeBlanc en Courteney Cox reageren op het overlijden van Matthew Perry

Matt LeBlanc en Courteney Cox reageren op het overlijden van Matthew Perry

Matt LeBlanc en Courteney Cox, bekend van hun rollen als Joey en Monica in de populaire sitcom Friends, hebben gereageerd op het tragische nieuws dat hun co-ster Matthew Perry is overleden.

Matthew Perry, bekend als Chandler Bing in de sitcom, stierf op 58-jarige leeftijd op 2 mei 2021. Hij lijdt al jaren aan verschillende gezondheidsproblemen.

Matt LeBlanc was de eerste die reageerde op het tragische nieuws. Hij postte een foto van zichzelf met Matthew Perry op Instagram met de boodschap: “Ik ben gebroken. Matthew, ik zal je missen. Rest in vrede”.

Courteney Cox reageerde ook op het overlijden van Matthew Perry. Ze postte een foto van hen samen op Instagram met de boodschap: “Mijn hart is gebroken. Ik hou van je Matthew”.

De cast van Friends heeft veel tijd samen doorgebracht tijdens de 10 jaar dat de show liep. Ze waren meer dan alleen maar collega’s; ze waren een familie.

De cast heeft ook een speciale verklaring uitgegeven na het overlijden van Matthew Perry. Ze zeggen: “We zijn diep bedroefd over het overlijden van onze vriend en collega Matthew Perry. We zullen hem altijd herinneren als een geweldige acteur en een lieve vriend die altijd klaar stond om te lachen en te helpen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd.”

Het overlijden van Matthew Perry is een enorm verlies voor de wereld van televisie en film. Zijn vrienden, familie en fans zullen hem altijd blijven herinneren als een geweldige acteur en een lieve vriend.