Mathieu van der Poel sluit seizoen af met 'Tijd om leuke dingen te doen'

Mathieu van der Poel sluit seizoen af met ‘Tijd om leuke dingen te doen’

Mathieu van der Poel heeft zijn seizoen afgesloten met een bijzondere slogan: ‘Tijd om leuke dingen te doen’. De Nederlandse wielrenner heeft een succesvol jaar achter de rug, waarin hij veel overwinningen boekte.

Van der Poel begon het seizoen met een overwinning in de Omloop Het Nieuwsblad. Daarna won hij de Amstel Gold Race en de Strade Bianche. In mei won hij de Ronde van Limburg, waarmee hij zijn eerste Nederlandse klassieker won. Daarna won hij ook nog de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

In juni won Van der Poel de Ronde van Zwitserland, waarmee hij zijn eerste grote ronde won. Daarna won hij ook nog de Ronde van Nederland en de EuroEyes Cyclassics. In oktober won hij de wereldbekerwedstrijd in Tabor.

Met al deze overwinningen is het duidelijk dat Van der Poel een uitzonderlijk jaar heeft gehad. Hij sloot het seizoen af met de slogan ‘Tijd om leuke dingen te doen’, wat een mooie manier is om het jaar af te sluiten.

Van der Poel heeft laten zien dat hij een van de beste wielrenners ter wereld is. Hij heeft laten zien dat hij niet alleen een klassiekerrenner is, maar ook een grote ronde kan winnen. Hij is een inspiratie voor veel wielrenners en fans, en we kunnen niet wachten om te zien wat hij in het volgende seizoen gaat doen.