Mathieu van der Poel mist shorttrackrace op WK mountainbike vanwege pijnklachten

Mathieu van der Poel heeft de shorttrackrace op het wereldkampioenschap mountainbiken moeten missen vanwege pijnklachten. De Nederlandse wielrenner had zich aangemeld voor de race, maar kon niet meedoen vanwege de pijn.

Van der Poel heeft al een aantal weken last van de pijn. Hij heeft al verschillende behandelingen gehad, maar de pijn blijft aanhouden. Hij heeft besloten om de shorttrackrace te missen om verdere schade aan zijn lichaam te voorkomen.

Van der Poel is een van de beste mountainbikers ter wereld en had een goede kans om de race te winnen. Hij had zich al voorbereid op de race en was er klaar voor om zijn beste prestatie neer te zetten. Helaas heeft hij moeten besluiten om niet mee te doen.

Hoewel hij de race mist, is Van der Poel nog steeds vastberaden om zijn beste prestaties neer te zetten op het WK mountainbiken. Hij heeft al aangegeven dat hij er alles aan zal doen om fit te blijven en zo goed mogelijk te presteren.

Het is jammer dat Mathieu van der Poel de shorttrackrace moest missen vanwege pijnklachten. We hopen dat hij snel herstelt en weer in staat is om zijn beste prestaties neer te zetten op het WK mountainbiken.