Mathieu van der Poel beoordeelt WK-parcours als 'aan de rand van het mogelijke', maar denkt dat het hem wel zal liggen.

Mathieu van der Poel beoordeelt WK-parcours als ‘aan de rand van het mogelijke’, maar denkt dat het hem wel zal liggen.

Mathieu van der Poel heeft onlangs het parcours voor het WK veldrijden beoordeeld. Hij vond het parcours ‘aan de rand van het mogelijke’, maar denkt dat het hem wel zal liggen.

Van der Poel is een van de favorieten voor de titel dit jaar. Hij heeft al een aantal grote overwinningen behaald in de afgelopen jaren, waaronder de wereldbeker en de Europese titel.

Het parcours voor het WK is extreem technisch en vereist veel kracht en uithoudingsvermogen van de renners. Van der Poel is een ervaren veldrijder en hij denkt dat hij de technische uitdagingen aankan.

Hij zei: “Het parcours is zwaar, maar ik denk dat ik er klaar voor ben. Ik ben een sterke technische rijder en ik denk dat ik deze uitdaging aankan. Ik ben er klaar voor om mijn beste prestatie te leveren.”

Van der Poel is een van de meest getalenteerde veldrijders ter wereld en hij zal zeker een grote concurrent zijn voor de titel dit jaar. Hij heeft laten zien dat hij in staat is om technische parcoursen aan te kunnen, dus we zullen zien of hij in staat is om de titel te winnen.