Mathieu van der Poel bedankt voor toegang tot wc tijdens WK-wegrit

Mathieu van der Poel bedankt voor toegang tot wc tijdens WK-wegrit

Mathieu van der Poel heeft de lokale bevolking in Harrogate, Engeland, bedankt voor hun gastvrijheid tijdens de wereldkampioenschappen wegwielrennen. De Nederlandse kampioen was blij verrast toen hij toegang kreeg tot een lokale wc tijdens de wedstrijd.

Van der Poel had tijdens de wedstrijd een lekke band en moest noodgedwongen stoppen om deze te vervangen. Hoewel hij op zoek was naar een plek om zijn band te vervangen, kon hij geen geschikte plek vinden. Uiteindelijk kwam hij bij een lokaal huis aan, waar hij toegang kreeg tot de wc.

De Nederlandse kampioen was erg dankbaar voor de gastvrijheid van de lokale bevolking. Hij zei: “Ik ben erg dankbaar voor de gastvrijheid die ik heb ontvangen. Ik had geen andere plek om mijn band te vervangen, maar ik werd toegelaten tot de wc van het huis. Dit was echt een geweldige daad van gastvrijheid.”

Van der Poel was niet alleen dankbaar voor de gastvrijheid, maar ook voor de steun die hij tijdens de wedstrijd kreeg van de lokale bevolking. Hij zei: “Ik was ook erg onder de indruk van de steun die ik van de lokale bevolking kreeg. Ze hebben me echt aangemoedigd om door te gaan en dat was echt geweldig.”

Mathieu van der Poel heeft de lokale bevolking in Harrogate bedankt voor hun gastvrijheid tijdens de wereldkampioenschappen wegwielrennen. Hij was erg dankbaar voor de toegang tot de wc en voor de steun die hij van de lokale bevolking kreeg. Het is duidelijk dat Van der Poel erg onder de indruk was van de gastvrijheid van de lokale bevolking en dat hij hun steun enorm waardeerde.