Massale aanwezigheid van hulpdiensten na botsing tussen lijnbus en taxi in Friesland

Massale aanwezigheid van hulpdiensten na botsing tussen lijnbus en taxi in Friesland

Afgelopen dinsdagmiddag heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden in Friesland. Een lijnbus en een taxi zijn met elkaar in botsing gekomen. Er waren meerdere mensen aanwezig in de bus en taxi, waaronder ook kinderen.

Gelukkig is er geen levensgevaar voor de betrokkenen, maar er zijn wel meerdere gewonden gevallen. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse gekomen om de gewonden te verzorgen en te evacueren. Er waren ambulances, brandweerwagens en politieauto’s aanwezig.

De politie heeft direct een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Er is nog niet bekend wat de oorzaak precies is, maar er wordt vermoed dat de taxi de lijnbus heeft gesneden.

De weg is afgesloten voor het verkeer en er is een omleiding ingesteld. Er wordt verwacht dat de weg voor het verkeer pas later op de avond weer opengesteld zal worden.

Het ongeval heeft veel ophef veroorzaakt in Friesland. Er zijn veel mensen die betrokken waren bij het ongeval en het is belangrijk dat de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse kwamen om de gewonden te verzorgen.