Martens Afwezig vanwege Blessure bij PSG voor Champions League-duel met Ajax

Martens Afwezig vanwege Blessure bij PSG voor Champions League-duel met Ajax

Het Parijse Saint-Germain heeft slecht nieuws gekregen voor hun Champions League-duel met Ajax. Thilo Kehrer en Thomas Meunier zijn al geblesseerd, en nu is er ook nog een derde speler die afwezig is. Thomas Martens heeft een blessure opgelopen en zal niet meespelen in het duel.

Martens is een belangrijke speler voor PSG. Hij is een van de beste verdedigers in de Franse competitie en heeft al veel wedstrijden gespeeld voor de club. Hij heeft ook al meerdere doelpunten gescoord, waardoor hij een waardevolle aanvulling is op het team.

Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure van Martens is. De club heeft nog geen verdere informatie vrijgegeven, maar het lijkt erop dat hij enige tijd uit de roulatie zal zijn. Dit betekent dat PSG zonder Martens zal moeten spelen tegen Ajax.

De afwezigheid van Martens is een grote klap voor PSG. Zonder hem zal het moeilijker worden om tegen Ajax te winnen. De club zal nu moeten vertrouwen op de andere verdedigers om de aanval van Ajax tegen te houden.

Het is afwachten hoe de blessure van Martens zich verder ontwikkelt. Als hij langere tijd uit de roulatie blijft, zal PSG moeten zoeken naar een andere verdediger om hem te vervangen. Het is belangrijk dat de club zo snel mogelijk een oplossing vindt, want anders zou het moeilijk worden om de Champions League-wedstrijd tegen Ajax te winnen.