Marseille-speler Correa boos op Berghuis na geblesseerd incident: 'Je zei dat het niets was'

Marseille-speler Correa boos op Berghuis na geblesseerd incident: ‘Je zei dat het niets was’

Marseille-voetballer Yannick Ferreira Carrasco is boos op Feyenoord-speler Steven Berghuis na een incident waarbij hij geblesseerd raakte. Carrasco zei dat Berghuis tegen hem zei dat het niets was, maar dat hij later toch geblesseerd raakte.

Het incident vond plaats tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Marseille in de Europa League. Carrasco werd in de tweede helft geraakt door Berghuis en viel op de grond. Berghuis stond naast hem en zei volgens Carrasco tegen hem dat het niets was. Maar toen Carrasco weer opstond, voelde hij pijn en moest hij het veld verlaten.

Carrasco was boos op Berghuis en zei dat hij niet eerlijk tegen hem was geweest. “Hij zei dat het niets was, maar ik ben geblesseerd geraakt. Ik ben boos op hem omdat hij niet eerlijk tegen me was”, zei Carrasco.

De blessure van Carrasco is nog niet bekend gemaakt, maar het is waarschijnlijk dat hij enige tijd uit de roulatie zal zijn. Het incident is door de UEFA onderzocht, maar er is geen sanctie opgelegd aan Berghuis.

Het incident laat zien hoe belangrijk eerlijkheid is in het voetbal. Spelers moeten altijd eerlijk tegen elkaar zijn, ook als het gaat om blessures. Als spelers niet eerlijk zijn, kan dit leiden tot ernstige blessures die de carrière van een speler kunnen beïnvloeden.