Marokko: 24 doden bij busongeluk

Marokko heeft een tragisch busongeluk meegemaakt waarbij 24 mensen om het leven zijn gekomen. Het ongeluk gebeurde in de buurt van de stad Beni Mellal, in het centrum van het land. Volgens de autoriteiten was het busje dat betrokken was bij het ongeluk overbeladen met passagiers.

Het busje was op weg naar de stad Fes toen het ongeluk gebeurde. De chauffeur verloor de controle over het voertuig toen hij probeerde een bocht te nemen. Het busje kantelde en raakte vervolgens een ander voertuig.

Volgens de autoriteiten waren er meer dan 40 mensen in het busje, waarvan 24 om het leven zijn gekomen. De overlevenden zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De Marokkaanse regering heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. Ze hebben ook een team van specialisten gestuurd om de slachtoffers te helpen en hun families te ondersteunen.

Het busongeluk is een tragisch voorbeeld van de gevaren van overbelading. Het is belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om dit soort ongelukken te voorkomen. We moeten ervoor zorgen dat we veilig reizen en dat we altijd de regels volgen als we met een voertuig op pad gaan.