Marko Arnautovic sluit opvallende transfer af en keert na dertien jaar terug bij Inter

Marko Arnautovic sluit opvallende transfer af en keert na dertien jaar terug bij Inter

Marko Arnautovic heeft een opvallende transfer afgerond en keert na dertien jaar terug bij Inter. De Oostenrijkse aanvaller heeft een contract getekend voor twee jaar met de Italiaanse club.

Arnautovic begon zijn carrière bij Inter in 2007, maar verliet de club in 2008 om bij Twente te spelen. Vervolgens speelde hij bij Werder Bremen, Stoke City, West Ham United en Shanghai SIPG.

De 32-jarige Arnautovic heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug. Hij heeft meer dan 350 wedstrijden gespeeld in de top vijf Europese competities en heeft meer dan 100 doelpunten gescoord.

Inter is blij dat Arnautovic terug is bij de club. De club zei dat ze verheugd waren dat ze een speler van zijn kaliber hadden kunnen aantrekken. Ze geloven dat hij een grote toevoeging zal zijn aan hun team en dat hij een belangrijke rol zal spelen in hun pogingen om de Serie A-titel te winnen.

Arnautovic is ook blij met de transfer. Hij zei dat hij er klaar voor is om terug te keren naar Inter en dat hij er alles aan zal doen om de club te helpen succesvol te zijn.

Het is duidelijk dat deze transfer een grote stap is voor beide partijen. Inter heeft een ervaren speler aangetrokken die een grote impact kan hebben op hun prestaties, terwijl Arnautovic de kans krijgt om terug te keren naar een club waar hij als jonge speler begon.