Mark van Bommel loofde FC Barcelona en Xavi: 'Ze kunnen de Champions League winnen'

Mark van Bommel loofde FC Barcelona en Xavi: ‘Ze kunnen de Champions League winnen’

Mark van Bommel, voormalig speler van FC Barcelona, heeft de club en zijn voormalige ploeggenoot Xavi Hernandez geloofd dat ze de Champions League kunnen winnen. Van Bommel speelde voor Barcelona tussen 2005 en 2006 en was onder de indruk van de prestaties van de club in de competitie.

“Ik denk dat Barcelona de Champions League kan winnen. Ze zijn een van de beste teams in Europa en hebben een geweldig team. Xavi is een van de beste spelers in de wereld en hij is een grote leider voor het team. Hij is een geweldige speler en ik weet dat hij het team naar de overwinning kan leiden,” zei Van Bommel.

Van Bommel was ook vol lof over Xavi’s leiderschap. “Xavi is een geweldige leider. Hij is altijd bereid om te helpen en hij is altijd bereid om advies te geven aan andere spelers. Hij is een geweldige speler en ik weet dat hij het team naar de overwinning kan leiden,” zei hij.

Van Bommel gelooft dat Barcelona de Champions League kan winnen als ze hun best doen. “Ik denk dat Barcelona de Champions League kan winnen als ze hun best doen. Ze hebben een geweldig team en Xavi is een grote leider voor het team. Als ze hun best doen, dan kunnen ze het doen,” zei hij.

Het is duidelijk dat Van Bommel een grote fan is van Xavi en FC Barcelona. Hij gelooft dat ze de Champions League kunnen winnen als ze hun best doen. Als Xavi blijft leiden, dan zou dat zeker een grote stap in de goede richting zijn voor Barcelona.