Marieke Elsinga keert terug in RTL Boulevard na blessure van Daphne Bunskoek

Marieke Elsinga keert terug naar RTL Boulevard nadat Daphne Bunskoek geblesseerd is geraakt. Daphne Bunskoek, die al jarenlang deel uitmaakt van het RTL Boulevard-team, liep een blessure op tijdens het filmen van een reportage. Om haar te vervangen is Marieke Elsinga gevraagd.

Marieke Elsinga is een bekende Nederlandse presentatrice. Ze heeft al meerdere jaren ervaring in de presentatiewereld en heeft al veel verschillende programma’s gepresenteerd. Ze is vooral bekend van haar werk voor SBS6, waar ze onder andere het programma ‘De Nieuwe Maan’ presenteerde.

Marieke Elsinga is blij dat ze terug mag keren naar RTL Boulevard. Ze zegt: “Ik ben heel blij dat ik weer terug mag keren naar RTL Boulevard. Het is een programma waar ik al jarenlang fan van ben en ik kijk er naar uit om weer met het team samen te werken.”

Het RTL Boulevard-team is ook blij dat Marieke Elsinga weer terug is. Ze zullen haar helpen om de stap terug naar het programma te maken. Ze zullen haar ook helpen om de taken van Daphne Bunskoek over te nemen, zodat de kijkers niet te veel verschil zullen merken.

Het is nog niet bekend hoe lang Marieke Elsinga bij RTL Boulevard zal blijven, maar het team is blij dat ze er is. Ze zal de komende tijd samenwerken met het team om de kijkers te voorzien van interessante reportages en interviews.