Marianne Vos ondergaat operatie aan heupslagader: ‘Doel is om op hoogste niveau door te gaan’

Marianne Vos, de Nederlandse wielrenster, heeft onlangs een operatie ondergaan aan haar heupslagader. De operatie vond plaats in het UMC Utrecht en was een succes. Vos heeft aangegeven dat haar doel is om op het hoogste niveau door te gaan met haar carrière.

Vos heeft de afgelopen jaren veel last gehad van pijn in haar heup en benen. Na een aantal onderzoeken bleek dat er een operatie nodig was om de pijn te verminderen. De operatie was gericht op het verwijderen van een ader die druk uitoefende op de zenuwen in de heup.

Vos is momenteel aan het herstellen van de operatie en heeft aangegeven dat ze hoopvol is dat de operatie haar zal helpen om op het hoogste niveau door te gaan met haar carrière. Ze heeft ook aangegeven dat ze zichzelf voorbereidt op een terugkeer naar de wielerbaan.

Hoewel Vos nog steeds herstellende is, is ze al begonnen met trainingen om haar conditie op peil te houden. Ze heeft ook aangegeven dat ze zich voorbereidt op een terugkeer naar de wielerbaan.

Marianne Vos is een van de meest succesvolle wielrensters van Nederland. Ze heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder twee wereldkampioenschappen en drie Olympische medailles. We hopen dat de operatie haar zal helpen om op het hoogste niveau door te gaan met haar carrière.