Marianne van Leeuwen verlengt haar termijn als directeur betaald voetbal bij de KNVB

Marianne van Leeuwen verlengt haar termijn als directeur betaald voetbal bij de KNVB

Marianne van Leeuwen heeft haar termijn als directeur betaald voetbal bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) verlengd. Van Leeuwen begon in 2017 als directeur betaald voetbal en heeft sindsdien een grote bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van het betaalde voetbal in Nederland.

De KNVB is verheugd dat Van Leeuwen haar termijn heeft verlengd. Volgens de KNVB is zij een belangrijke speler geweest in de verdere ontwikkeling van het betaalde voetbal in Nederland. Met haar ervaring en kennis heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de verbetering van de kwaliteit van het betaalde voetbal in Nederland.

Van Leeuwen heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van het betaalde voetbal in Nederland. Ze heeft een aantal belangrijke initiatieven genomen om de kwaliteit van het betaalde voetbal te verbeteren, waaronder het opzetten van een nieuw systeem voor de beoordeling van spelers, het verbeteren van de financiƫle situatie van clubs en het verbeteren van de spelregels.

De KNVB is blij met de verlenging van Van Leeuwen’s termijn en hoopt dat ze haar werk met evenveel enthousiasme en energie zal blijven doen. De KNVB is ervan overtuigd dat haar ervaring en kennis een grote bijdrage zullen leveren aan het verder ontwikkelen van het betaalde voetbal in Nederland.