Marianne Timmer: ‘Het was een moeilijke tijd waarin ik dacht dat ik nooit meer uit bed zou komen’

Marianne Timmer is een Nederlandse schaatser die in 1998 de Olympische Spelen won. Ze heeft een lange carrière achter de rug, maar heeft ook te maken gehad met moeilijke tijden. In een recent interview vertelde ze dat ze een periode heeft meegemaakt waarin ze dacht dat ze nooit meer uit bed zou komen.

Timmer begon haar carrière als schaatser op jonge leeftijd. Ze was al snel succesvol en won in 1998 de Olympische Spelen. Na haar grote overwinning begon ze aan een lange carrière als professionele schaatser. Maar na een aantal jaren begon ze last te krijgen van mentale problemen.

In een recent interview vertelde Timmer dat ze een periode heeft meegemaakt waarin ze dacht dat ze nooit meer uit bed zou komen. Ze voelde zich depressief en had veel last van angst. Ze had het gevoel dat er geen uitweg was en dat ze niet meer verder kon.

Gelukkig kreeg Timmer professionele hulp en kon ze haar leven weer op de rit krijgen. Ze begon weer te trainen en nam deel aan wedstrijden. Uiteindelijk won ze in 2006 nog eens goud op de Olympische Spelen.

Marianne Timmer heeft laten zien dat je ook door moeilijke tijden heen kan komen. Door professionele hulp en door haar eigen kracht is ze erin geslaagd om haar leven weer op de rit te krijgen. Ze is een inspiratiebron voor veel mensen die ook met mentale problemen worstelen.