Mariah Carey bereikt 23,7 miljoen streams op Spotify in één dag, een nieuw record voor haarzelf

Mariah Carey heeft een nieuw record gevestigd op Spotify. Op dinsdag 13 oktober bereikte de zangeres 23,7 miljoen streams op de muziekdienst, wat haar het best presterende artiest van de dag maakte.

Deze prestatie is het resultaat van de lancering van Mariah’s nieuwe album ‘Caution’. Het album, dat op 16 november 2018 werd uitgebracht, heeft al meer dan 1 miljard streams op Spotify behaald.

Deze prestatie is een geweldige prestatie voor Mariah Carey, die al jarenlang een van de meest populaire artiesten ter wereld is. Haar muziek is al decennialang populair bij fans over de hele wereld en haar nieuwe album is een bewijs dat ze nog steeds een van de meest invloedrijke artiesten is.

Mariah Carey heeft ook een aantal andere records gebroken met haar nieuwe album. Het is het eerste album dat in de top 10 van de Billboard Hot 100-lijst staat sinds 2008. Het is ook het eerste album dat in de top 10 van de Billboard 200-lijst staat sinds 2014.

Het succes van Mariah Carey op Spotify is een bewijs van haar blijvende populariteit. Haar fans over de hele wereld zijn blij met haar prestaties en hopen dat ze nog meer records zal breken in de toekomst.